Reglaj direcție 6D

Scopul nostru este de a asigura tuturor clienților servicii de cea mai bună calitate

Cere ofertă

Vă vom răspunde în maxim 5 minute

Ascultăm clienții noștri

De ce să ne alegi

Profesionalism

Experiență în servicii de reglaj direcție. Dispunem de aparatură de ultimă generație, nouă și profesională.

Promtitudine

Experiența ne facem să preluăm și prelucrăm comenzile cu rapiditate și seriozitate. Cu noi îți poți continua călătoria în siguranță

Prețuri accesibile

Pentru a putea avea o relație bună cu clienții noștri, am decis să avem prețuri decente și competitive pe piață

Servicii reglaj direcție

Ce este geometria sau reglajul unghiului de fugă?

Geometria sau reglajul unghiului de fugă reprezintă o operațiune foarte importantă în exploatarea cât mai corectă a mașinii, pentru  optimizarea comportamentului pe drum și uniformizarea uzurii anvelopelor.

Cum apare uzura prematură sau ne uniformă

Dacă geometria nu este efectuată corespunzator, poate interveni fenomenul de uzură prematură sau neuniformă a anvelopelor, ceea ce modifică direcția mașinii, astfel, direcția de rulare nu mai este liniară.

Ce alte probleme apar în timp?

În timp pot aparea și alte probleme la sistemul de direcție al mașinii, astfel vă expuneți riscului unor accidente și a unor cheltuieli în plus pentru anvelope, direcție, suspensie, combustibil (creste și consumul de combustibil).

Când trebuie efectuată geometria roților?

Dacă observați că mașina dumneavoastră virează la dreapta sau la stânga atunci când eliberați o secundă volanul pe un drum drept, trebuie să verificați geometria. Reglarea geometriei constă în ajustarea părtilor de suspensie față și spate. 

Care sunt cauzele abaterilor de la geometrie?

Abaterile de la geometrie pot fi cauzate de lovirea unei borduri sau în timpul rulării, chiar în circumstanțe grave, cum ar fi un accident, în timpul căruia vehiculul a fost lovit, iar geometria dereglată. Atunci când paralelismul este incorect, flancurile anvelopelor se uzează mai rapid, afectând comportamentul vehiculului și micsorând durata de viață a anvelopelor.


Care este deosebirea dintre geometrie și echilibrarea anvelopelor?

Se face deseori confuzie între geometrie și echilibrarea anvelopelor. Reglarea paralelismului sau geometria vehiculului constă în reglarea unghiurilor roților pentru a redeveni perpendiculare pe sol și paralele între ele. În schimb, echilibrarea unei anvelope permite mișcarea roții fără a cauza vibrații ale vehiculului la anumite viteze.

Serviciile sunt specialitatea noastră!

Definim excelență prin calitate

Cei mai buni în servicii auto din online

Contactează-ne acum

Vom răspunde în maxim 5 minute

Contactați-ne cu încredere

Ne bucurăm să ne auzim cu voi

Indiferent dacă doriți să lucrați cu noi sau doriți să aflați mai multe despre ceea ce facem, ne-ar plăcea să aflăm de la dvs. Ne puteți contacta și la locația noastră.

Locație

Dej, strada Baia Mare, nr. 32, jud. Cluj