Service auto

Profită de experiența unei echipe cu pregătire de specialitate în domeniul auto

Cere ofertă

Vă vom răspunde în maxim 5 minute

Ascultăm clienții noștri

De ce să ne alegi

Profesionalism

Peste 5 ani experiență în servicii de service auto cu o echipă bine formată cu certificări în domeniul

Promtitudine

Experiența în domeniu ne face să preluăm și să procesăm comenzile cu rapiditate și seriozitate

Prețuri mici

Pentru o relație bună cu clienții am decis să avem prețuri decente și competitive pe piața

Lista servicilor oferite de LAKYLUK Service Auto

Diagnoza auto

Prin procesul de diagnoza auto putem însuma toate operațiunile ce se traduc prin verificări și diferite măsurători efectuate asupra autoturismului. Aceste procedee sunt realizate cu scopul de a cerceta eventualele defecțiuni apărute la autoturism și gravitatea acestora.

Încarcare cu freon

Clima într-un autoturism, în habitaclul acestuia este asigurată de instalația de climatizare. Astfel, făcând un exercițiu simplu de imaginatie, putem deduce că și cea mai mică defecțiune apărută la nivelul acestei instalații, este o scădere drastică a gradului de confort asigurat în interiorul mașinii, mai ales pe timp de vară.

Reparația/Înlocuirea ambreajului

Pentru a putea înțelege clar necesitatea schimbării, dar mai presus de atât, importanța ambreiajului în sistemul automobilului nostru, este necesar mai întâi să înțelegem procesul de bază de functionare al autoturismului, cu privire la pedale, volan și schimbător (pentru că doar automobilele care dispun de o cutie de viteze manuală, dispun în același timp și de o pedală de ambreiaj).

Curățare filtru de particule

Spălare / Curățare / Regenerare filtru de particule (Dpf) profesional. Curățare clapete de admisie, spălare in baie cu ultrasunete răcitoare de gaze. Înlocuire turbosuflante.

Reparații motoare

Motorul poate fi, și este, considerat de mulți, inima automobilului nostru. Piesa fără de care nimic din tot ceea ce presupune un autoturism, prin procesul lui de funcționare la baza, nu ar putea fi realizabil.

Deși implică costuri ridicate, reparația unui motor trebuie realizată cu răbdare și atenție de către o echipă de profesioniști care sunt conștienți de importanța acestei munci și de indispensabilitatea motorului în întreaga arhitectură a mașinii.

Schimb kit distribuție

Kitul de distribuție este un ansamblu care este responsabil cu sincronizarea componentelor care se ocupă de admisie, evacuare și de poziția cilindrilor, astfel încât în procesul de ardere al combustibilului în interiorul motorului să existe o sincronizare perfectă.

Pe scurt, o enumerare a componentelor care fac parte din sistemul de ditribuție al autoturismului ar arăta cam așa: curea dințată de antrenare, rola de ghidare, rola întinzătoare și la fel cum am mentionat anterior, la unele automobile pompa de apă.

Schimb ulei/filtre/placute frână

Schimbarea uleiului și implicit a filtrelor este parte din amplul proces de întreținere și mentenanță a automobilului, astfel încât trebuie realizată în mod regulat, în funcție de specificațiile stipulate de producător, dar și de frecvența utilizării respectivului automobil, sau de distanțele parcurse cu acesta.

Deși am putea crede, că modul fiecărui șofer de a conduce, afectează în principal doar consumul de combustibil, ne înșelăm amarnic. Alte componente care sunt afectate direct de metoda prin care un sofer se adaptează, sau nu, viteza la condițiile de drum sunt anvelopele sau plăcuțele de frână. Astfel un mod de conducere mai agresiv, scade drastic viața plăcuțelor de frână.

Înlocuire / Reparații Parbrize

Avem experiență în repararea și înlocuirea parbrizelor

Serviciile sunt specialitatea noastră!

Definim excelență prin calitate

Cei mai buni în servicii auto din online

Contactează-ne acum

Vom răspunde în maxim 5 minute

Contactați-ne cu încredere

Ne bucurăm să ne auzim cu voi

Indiferent dacă doriți să lucrați cu noi sau doriți să aflați mai multe despre ceea ce facem, ne-ar plăcea să aflăm de la dvs. Ne puteți contacta și la locația noastră.

Locație

Dej, strada Baia Mare, nr. 32, jud. Cluj