Transport nisip/sort/pământ

Scopul nostru este de a asigura tuturor clienților servicii de cea mai bună calitate.

Cere ofertă

Vă vom răspunde în maxim 5 minute

Ascultăm clienții noștri

De ce să ne alegi

Profesionalism

Experiență în transport materiale de construcții. Dispunem de o echipă bine formată în domeniul construcților.

Promtitudine

Experiența ne facem să procesăm și preluăm comenzile cu rapiditate și seriozitate. Cu noi îți poti continua calatoria în siguranță.

Prețuri mici

Pentru a putea avea o relație bună cu clienții noștri am decis să avem prețuri decente și competitive pe piața de service auto.

Produse pe care le transportăm

NISIP (0-4 MM)

Prin nisip se înţelege o rocă sedimentară neconsolidată, provenită din sfărâmarea unor minerale, roci sau organisme şi care se prezintă sub forma unei acumulări de granule fine (0,063–4 mm)-sortat și spălat. Componentul principal al nisipului este cuarţul; mai rar conţine minerale ca: monazit, casiterit, diamant, safir, granat ş.a. Nisipul este utilizat ca material de construcţie, ca materie primă pentru industria sticlei, porţelanului şi pentru extragerea mineralelor din compoziţia sa.

MĂRGĂRITAR/PIETRIȘ (4-8 MM)

Mărgaritar rocă sedimentară , provenită din sfărâmarea unor minerale, roci sau organisme. Spălate și sortate  în intervalul 4-8 mm sunt cunoscute sub numele de mărgăritar sau pietriș. Mărgăritarul este utilizat ca material de construcţie, tratament de drumuri,terasamente, îmbrăcăminte din beton de ciment,betoane de înaltă performanță, etc.

PIETRIȘ (8-16 MM)

Pietriș rocă sedimentară, provenită din sfărâmarea unor minerale, roci sau organisme. Spălate și sortate  în intervalul 8-16 mm sunt cunoscute sub numele de pietriș. Mărgăritarul este utilizat ca material de construcţie, tratament de drumuri,terasamente, îmbrăcăminte din beton de ciment,betoane de înaltă performanță, etc.

REFUZ DE CIUR (>31 MM)

Piatra rocă sedimentară, provenită din sfărâmarea unor minerale, roci sau organisme. Sortate peste 31 mm sunt cunoscute sub numele de refuz de ciur. Mărgăritarul este utilizat ca material de construcţie, tratament de drumuri,terasamente, îmbrăcăminte din beton de ciment,betoane de înaltă performanță, etc.

PIATRA CONCASATĂ DE RÂU (0-4,4-8,8-16,16-25,25-63 MM)

Agregate concasate rocă sedimentară, provenită din sfărâmarea unor minerale, roci sau organisme. Spălate, concasate și sortate. Sunt cunoscute sub numele de agregate concasate. Piatra concasată este utilizată ca material de construcţie, tratament de drumuri,terasamente, îmbrăcăminte din beton de ciment,betoane de înaltă performanță, etc.

PIATRA SPARTĂ DE STÂNCĂ (31,5 - 50 MM (TIP CFR), 31,5 - 63 MM)

Piatra spartă provenită din carierele/exploatări de suprafață din care se excavează roci (andezit, dacit, calcar, calcar cristalin, tuf). Agregatele de carieră sunt obținute prin sfărâmarea rocilor în bucați mici, cu ajutorul unui utilaj denumit concasor.Sunt folosite la lucrări de drumuri, îmbrăcămite din beton de ciment,îmbrăcăminte bituminoasă,strat de bază,strat de fundație,tratamente bituminoase,betoane,lucrări căi ferate.

BALAST (0-63 MM)

Balast optimizat este un amestec de pietriş cu nisip, de obicei de natură sedimentară utilizat în construcţii pentru terasamente,umplutură sau ca agregat pentru betoane.

BALAST COMPACTABIL (0-70 MM)

Balast este un amestec de pietriş,nisip,liant, de obicei de natură sedimentară utilizat în construcţii pentru terasamente,umplutură.

BETON CONCASAT

Beton concasat folosit pentru fundații , terasamente și drumuri.

PIATRĂ SPARTĂ DIN CALACAR

Piatra spartă din calcar , sorturi 0-63 mm, 60-90 mm, 90-120 mm, 120-1000 mm. Piatră spartă din calcar este folosită pentru alei, terasamente, drumuri, amenajari grădini, etc

Serviciile sunt specialitatea noastră!

Definim excelență prin calitate

Cei mai buni în servicii auto din online

Contactează-ne acum

Vom răspunde în maxim 5 minute

Contactați-ne cu încredere

Ne bucurăm să ne auzim cu voi

Indiferent dacă doriți să lucrați cu noi sau doriți să aflați mai multe despre ceea ce facem, ne-ar plăcea să aflăm de la dvs. Ne puteți contacta și la locația noastră.

Locație

Dej, strada Baia Mare, nr. 32, jud. Cluj